Beoordelingen van STAB Burgers Scheveningen

Recente recensies

5.0
Chantal
16 mei 2024

Als ik zin heb in een burgertje bestel ik eigenlijk altijd hier. Telkens mega lekker en snelle bezorging :)

Suus
14 mei 2024

Helaas is het geen verse friet met schil meer en dat was toch wel bij iedereen de favoriet. En de patat was waardoor we graag Stab bestelde.

Janneke
8 mei 2024
Marc
24 april 2024

Heerlijke burger, top kwaliteit en smaak

Reactie van STAB Burgers

Hi Marc, Bedankt voor je review en gefeliciteerd! Je hebt een gratis menu t.w.v. €19,50 gewonnen. Gebruik de code ''WIN16'' bij je volgende bestellingen om je prijs te innen!

Jmk
20 april 2024
P
9 april 2024

Buiten voortreffelijk eten met altijd verse producten geeft STAB een zeer uitzonderlijke service🫡😎♥️

R onut
8 april 2024
Timothy Runhaar
4 april 2024

Smashburgers waren wel minder goed dan de andere burgers Bezorging duurde een tijdje maar was ook wel een grote bestelling dus begrijpelijk

Paul
3 april 2024

Heerlijke truffel burger!!?

Reactie van STAB Burgers

Hi Paul, bedankt voor de review! je hebt een gratis menu t.w.v. 19,50 gewonnen gebruik nu de code ''WIN13'' bij je volgende bestelling om je prijs te innen!

Jann
31 maart 2024

Super lekkere burgers! Ook de chickenwings zijn heerlijk en de frites en koolsalade zijn top!!

Sigve
30 maart 2024

Delicious food, everything was good. It was a bit cold when it arrived, that’s the only improvement

R.p. Lodeweges
24 maart 2024

Zeer goede burgers, friet, snelle bezorging.

Edelle Croghan
29 februari 2024

My first time ordering and it won’t be the last. I ordered the Stab burger menu and I can attest that the amazing reviews are spot on. When it comes to food delivery I usually hope for the best but expect the worst, however, on this occasion I was very pleasantly surprised. Email updates with delivery info and delivered on time and in perfect order. The actual food was absolutely Devine. I’m looking forward to trying some more deliciousness on the menu. Well done! 👍🙏

Jason Visser
21 februari 2024

lekker zoals altijd!

Yolanda
26 januari 2024

De Beefburger was Amazing!!!

Salah
22 januari 2024

Usually the crispiness of the chicken wings is fantastic, today it was soggy and a mess.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
20 januari 2024
Tim Steijn
19 januari 2024

Beste burgers van Den Haag

Bart
7 januari 2024

Top burgers! Lekker krokant, veel smaak en een bite. Friet ook nog krokant bij bezorging, unicum.. Sidenote: mijn vrouw zou een iets minder dikke patty/burger, waarschijnlijk iets lekkerder vinden. Ik ben er juist blij mee.

A
3 januari 2024
S. Jol
2 januari 2024

Helaas had ik 3 menu's met maar 2 drankjes en 3 mayonaise bij 4 patat.

Reactie van STAB Burgers

Excuses!! Dit gaan we zeker goed maken bij de volgende keer!

Kareem
29 december 2023
Roy Lammers
24 december 2023

Super heerlijke burgers!!!!

Salah
21 december 2023
Joppe
10 december 2023

Was weer Fantastisch zoals altijd. Juicy, Crunchy. Goed gekruid. perfectie.

Tim
10 december 2023
Thiemen
25 november 2023

De burgers waren top mooi medium rare. Alleen was bij de bezorging van de Stab burger de saus uitgelopen en was het broodje daardoor een beetje sompig. Maar voor de rest niks op aan te merken.

Reactie van STAB Burgers

Thanks voor je review, altijd goed om de details uit te lichten zorgt ervoor dat we ons werk kunnen perfectioneren! :) En je hebt met je review een gratis menu gewonnen! we hebben je een sms gestuurd hierover

Met K
22 november 2023

Fries were really bad. It was not fresh fries and second time fried. Full of oil. Nobody could eat it. Normally other dishes are nice but pity that everytime we had such fries. I hope you can make it corrected. Thanks

Reactie van STAB Burgers

Thanks for your order and thanks for leaving a review!. sorry to hear the fries weren't as good as usual. we have sent you an email for this.

Salah
16 november 2023
Eva
6 november 2023

Een maand of twee geleden voor het eerst burgers besteld en die waren zeer goed. Helaas deze keer teleurstellend slecht. Twee van de vier burgers waren meer rauw dan gebakken. Daarnaast waren ze ontzettend zout. Voor ons geen derde keer.

Reactie van STAB Burgers

Hoi Eva, bedankt voor je bestelling. Jammer om te horen dat de burgers niet goed waren.... we hebben je een email gestuurd hierover.

Marie Jeavons
28 oktober 2023

A really fantastic burger meal and I would highly recommend STAB Burgers to all my friends and family

John
8 oktober 2023

Een heerlijke burger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
25 september 2023
Albert
21 september 2023

The meat was raw in the middle, uncooked. Second time I'm ordering and i'm having doubts about ordering the 3rd time

Reactie van STAB Burgers

Hi, Albert thanks for your review and sorry to hear that the burger wasn't to your liking. We strive to serve our burgers medium. It's always possible to suggest your preferred doneness in the comment section. For now we have send you offer to compensate any inconvenience. Thanks and hope to see you later!

Guido
19 september 2023

Toppie altijd

Gui
12 september 2023

Top burgers

Eva
27 augustus 2023
Rob Koning
20 augustus 2023

Voor de 2e keer een burger bij stab gekocht, dit keer de stab burger. Ook weer een goeie sappige burger. Een klein nadeel is dat ik eigenlijk op dieet ben hahaha. Deze mannen staan echt voor hun product en kwaliteit vinden ze belangrijk en dat proef je

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gino
16 augustus 2023

Lekker vreten, snelle bezorging.. leuke eigenaar!

Sjors
13 augustus 2023

Na de double smashed was ik verkocht. Nu ook de stab en de truffel burger geprobeerd.... Minstens even lekker!!!

Yolanda
29 juni 2023

Heerlijk, smaakvol en sappig! Patatjes kunnen iets meer knapperig

Reactie van STAB Burgers

Goed om te horen, thanks voor de tip gaan we op letten!

Quincy
29 juni 2023

De eerste na een paar bestellingen die echt tegen viel. Burgers waren ketsrauw van binnen. Je proeft het rauwe van het vlees structuur. Niet opgegeten. Kip zoals altijd uit de kunst!

Reactie van STAB Burgers

Bedankt weer Quincy! Jammer om te horen dat de burger niet goed was gebakken... We proberen hem altijd medium mee te geven maar een uitschietertje kan er helaas wel eens tussen zitten. Voor nu ontvang je een email met een goedmaker. Je kan bij de opmerkingen altijd je aangeven!

Flo
28 juni 2023

Echt geweldige burgers; super juicy en smaakvol! Dikke aanrader :)

Gary
28 juni 2023

I ordered my burger specifically for 19.30, it got delivered 45 mins early. The burger was extremely soggy and greasy, and also cold by the time I could eat it (at 19.30, like ordered, 45 mins later).

Reactie van STAB Burgers

Hi sir, Thanks for taking the effort to leave a review. Again sorry for delivering you're food too early. Mistakes can happen as we are all humans. We offered to make you a burger and deliver it at the chosen time free of cost. however it was your choice not to do that so we are sorry to see that despite our efforts you chose to leave a bad review.

W.V.
24 juni 2023
Valerie
20 juni 2023

Perfecte burgers. Helaas waren ze 1 drankje vergeten bij een menu, maar deze houd ik tegoed bij een volgende bestelling.

Marc Breedveld
16 juni 2023

Top burger!

Quincy
14 juni 2023

Fantastische burger maar bovenal heerlijke kip! Keurige verpakking

Mauri
20 mei 2023
Mar
10 mei 2023

Eindelijk een goede burger gegeten. Wat was het top! Geen woorden ervoor... Zeker een aanrader

D. Simons
9 mei 2023

Dit was echt een heerlijke burger en precies op tijd bezorgd. Ik heb genoten.

S. Jol
5 mei 2023

Wederom erg lekker en gratis soepje bij het menu (ook heel lekker) vriendelijke mensen. Een echte hamburger die vult.

Kate
29 april 2023

Best burger in Den Haag!

Sebastiaan
14 april 2023

Geweldige burger! Ook heerlijke kippenpootjes. Eerst was er te weinig patat. Maar na een belletje met een aardige meneer kregen we snel nieuwe patat!

S. Jol
13 april 2023

Wederom goede, smakelijke burgers en heerlijke patat. Lekkere chicken wings erbij gekregen. Rop

Suus
10 april 2023

Super lekker, goede kwaliteit burger en genoeg. De patat is de lekkerste uit heel den haag. Ook de 2e keer was het perfect.

Jean Pierre
7 april 2023
Marc Breedveld
1 april 2023

Top hamburgers, goede kwaliteit en heerlijk gegeten.

Reactie van STAB Burgers

Thanks Marc!

Joanna
28 maart 2023

Heerlijk!

Reactie van STAB Burgers

Dankjewel!!!

KT
23 maart 2023

The best burgers and the chips are perfect!

Reactie van STAB Burgers

Glad you liked it!