AvaliaçÔes de STAB Burgers Scheveningen

AvaliaçÔes recentes

5.0
Thiemen
25 novembro 2023

De burgers waren top mooi medium rare. Alleen was bij de bezorging van de Stab burger de saus uitgelopen en was het broodje daardoor een beetje sompig. Maar voor de rest niks op aan te merken.

Reacção a STAB Burgers

Thanks voor je review, altijd goed om de details uit te lichten zorgt ervoor dat we ons werk kunnen perfectioneren! :)

Met K
22 novembro 2023

Fries were really bad. It was not fresh fries and second time fried. Full of oil. Nobody could eat it. Normally other dishes are nice but pity that everytime we had such fries. I hope you can make it corrected. Thanks

Reacção a STAB Burgers

Thanks for your order and thanks for leaving a review!. sorry to hear the fries weren't as good as usual. we have sent you an email for this.

Salah
16 novembro 2023
Eva
6 novembro 2023

Een maand of twee geleden voor het eerst burgers besteld en die waren zeer goed. Helaas deze keer teleurstellend slecht. Twee van de vier burgers waren meer rauw dan gebakken. Daarnaast waren ze ontzettend zout. Voor ons geen derde keer.

Reacção a STAB Burgers

Hoi Eva, bedankt voor je bestelling. Jammer om te horen dat de burgers niet goed waren.... we hebben je een email gestuurd hierover.

Marie Jeavons
28 outubro 2023

A really fantastic burger meal and I would highly recommend STAB Burgers to all my friends and family

John
8 outubro 2023

Een heerlijke burger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Laura
25 setembro 2023
Albert
21 setembro 2023

The meat was raw in the middle, uncooked. Second time I'm ordering and i'm having doubts about ordering the 3rd time

Reacção a STAB Burgers

Hi, Albert thanks for your review and sorry to hear that the burger wasn't to your liking. We strive to serve our burgers medium. It's always possible to suggest your preferred doneness in the comment section. For now we have send you offer to compensate any inconvenience. Thanks and hope to see you later!

Guido
19 setembro 2023

Toppie altijd

Gui
12 setembro 2023

Top burgers

Eva
27 agosto 2023
Rob Koning
20 agosto 2023

Voor de 2e keer een burger bij stab gekocht, dit keer de stab burger. Ook weer een goeie sappige burger. Een klein nadeel is dat ik eigenlijk op dieet ben hahaha. Deze mannen staan echt voor hun product en kwaliteit vinden ze belangrijk en dat proef je

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Gino
16 agosto 2023

Lekker vreten, snelle bezorging.. leuke eigenaar!

Sjors
13 agosto 2023

Na de double smashed was ik verkocht. Nu ook de stab en de truffel burger geprobeerd.... Minstens even lekker!!!

Yolanda
29 junho 2023

Heerlijk, smaakvol en sappig! Patatjes kunnen iets meer knapperig

Reacção a STAB Burgers

Goed om te horen, thanks voor de tip gaan we op letten!

Quincy
29 junho 2023

De eerste na een paar bestellingen die echt tegen viel. Burgers waren ketsrauw van binnen. Je proeft het rauwe van het vlees structuur. Niet opgegeten. Kip zoals altijd uit de kunst!

Reacção a STAB Burgers

Bedankt weer Quincy! Jammer om te horen dat de burger niet goed was gebakken... We proberen hem altijd medium mee te geven maar een uitschietertje kan er helaas wel eens tussen zitten. Voor nu ontvang je een email met een goedmaker. Je kan bij de opmerkingen altijd je aangeven!

Flo
28 junho 2023

Echt geweldige burgers; super juicy en smaakvol! Dikke aanrader :)

Gary
28 junho 2023

I ordered my burger specifically for 19.30, it got delivered 45 mins early. The burger was extremely soggy and greasy, and also cold by the time I could eat it (at 19.30, like ordered, 45 mins later).

Reacção a STAB Burgers

Hi sir, Thanks for taking the effort to leave a review. Again sorry for delivering you're food too early. Mistakes can happen as we are all humans. We offered to make you a burger and deliver it at the chosen time free of cost. however it was your choice not to do that so we are sorry to see that despite our efforts you chose to leave a bad review.

W.V.
24 junho 2023
Valerie
20 junho 2023

Perfecte burgers. Helaas waren ze 1 drankje vergeten bij een menu, maar deze houd ik tegoed bij een volgende bestelling.

Marc Breedveld
16 junho 2023

Top burger!

Quincy
14 junho 2023

Fantastische burger maar bovenal heerlijke kip! Keurige verpakking

Mauri
20 maio 2023
Mar
10 maio 2023

Eindelijk een goede burger gegeten. Wat was het top! Geen woorden ervoor... Zeker een aanrader

D. Simons
9 maio 2023

Dit was echt een heerlijke burger en precies op tijd bezorgd. Ik heb genoten.

S. Jol
5 maio 2023

Wederom erg lekker en gratis soepje bij het menu (ook heel lekker) vriendelijke mensen. Een echte hamburger die vult.

Kate
29 abril 2023

Best burger in Den Haag!

Sebastiaan
14 abril 2023

Geweldige burger! Ook heerlijke kippenpootjes. Eerst was er te weinig patat. Maar na een belletje met een aardige meneer kregen we snel nieuwe patat!

S. Jol
13 abril 2023

Wederom goede, smakelijke burgers en heerlijke patat. Lekkere chicken wings erbij gekregen. Rop

Suus
10 abril 2023

Super lekker, goede kwaliteit burger en genoeg. De patat is de lekkerste uit heel den haag. Ook de 2e keer was het perfect.

Jean Pierre
7 abril 2023
Marc Breedveld
1 abril 2023

Top hamburgers, goede kwaliteit en heerlijk gegeten.

Reacção a STAB Burgers

Thanks Marc!

Joanna
28 março 2023

Heerlijk!

Reacção a STAB Burgers

Dankjewel!!!

KT
23 março 2023

The best burgers and the chips are perfect!

Reacção a STAB Burgers

Glad you liked it!